Leapşă din bucătărie

ce-muzica-asculti-cand-gatesti-bucataria-se-poate-face-si-in-pasi-de-dans_size1 :)Fiind urmăritoare de muzică fel de fel şi cum zilele acestea am văzut o  provocare interesantă la prieten Leapşa pe muzică ciudată începănd cu PsiIssbela, Aldus… Poteci de dor,PetruRacolta ,Mugur  am zis să particip şi eu. Condiţia e să pun ceva deosebit de ceea ce numim cântec obişnuit.. ,,o piesă muzicală care să nu facă parte din ceea ce numim în mod comun muzică și ascultăm de obicei la radio sau prin alte părți. Adică, să nu se încadreze nici la muzică ușoară românească, nici la muzică ușoară străină, nici la muzică populară românească, nici la muzică populară străină, nici la muzică clasică, nici la jazz, nici la rock, nici la house, nici la pop, nici manea să nu fie etc. O muzică non-standard, care v-a plăcut și pe care o recomandați și altora.”

: Iată ceva aparte, pentru gospodine.Da, puteţi lua pauză  de la gătit şi să încercaţi, de altfel toţi copii consideră la un momentdat bucătăia locul cel mai artistic din casă.Noi de ce ne pierdem copilul din noi, majoritatea ?

Iată ce ritmat răsună..:)) plus că e şi consum de calorii aici…o sursă de venit!

Nu propun pe nimeni mai departe în leapsă, dealtfel poţi posta muzica pe care o vrei pe blogul tău, dar  eu vă asigur că zouttube aremuzică deosebită….eu cât de curând voi mai posta  câteva încântăroare descoperiri!

9 gânduri despre „Leapşă din bucătărie

    1. Mulţumesc George da,trebuie să ne învăţăm să mâncăm mai puţin…cel puţin eu 🙂 de aici ideea cu tigăile.Am căutat şi iată că există! De fapt cred că muzică,acei talentaţi,o fac din orice!Felicitări şi ţie pentru cântecul tău!

      Apreciat de 1 persoană

Comentariile nu închise.